Pupil van de Week: Ted Jordan

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 04 april 2018 19:15 door Willem Bardoel

Zondag speelt De Zwaluw 1 tegen WHV. Dit is echter niet de eerstvolgende wedstrijd van 't Urst. Donderdag speelt het vlaggenschip namelijk ook nog een inhaalwedstrijd tegen GVV'57 in Grave. Toch kijken we alvast vooruit naar het duel van komend weekend, want bij deze thuiswedstrijd is Ted Jordan de pupil van de week. Een mooie dag voor hem, waarbij hij de hele dag mee mag lopen met het eerste elftal. Hier stelt hij zich voor.

Hieronder is de ingevulde vragenlijst te vinden:

Ted Jordan
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-2
Op welke positie speel je? Voorin
Wat is je favoriete voetbalclub? Real Madrid
Wie is je favoriete voetballer? Ronaldo
Wie is je favoriet bij De Zwaluw 1? Luuk Jansen, daar liep ik mee het veld op bij de seizoensopening
Hoeveel wordt De Zwaluw - WHV?  6-1
Van Neerven Sport Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor Security Art Evelien Spar Boere Van Alem Fotografie