Pupil van de Week: Ted Jordan

Pupil van de Week — Gepubliceerd op 22 november 2017 16:50 door Willem Bardoel

In de titelstrijd staat De Zwaluw na de nederlaag tegen koploper op een grote afstand. Negen punten is het gat. De Blauwwitten moeten nu veel punten gaan pakken, om de aansluiting weer te kunnen vinden. Zondag speelt het team van Patrick Nabuurs thuis tegen Astrantia, dat iets lager staat dan de Oeffeltenaren. Ondanks het kleine verschil op de ranglijst denkt Ted Jordan, pupil van de week bij deze wedstrijd, dat het een walk-over gaat worden: 10-0.

Dat zal het wel niet gaan worden. Met drie punten is De Zwaluw al blij. We hopen dat Ted een leuke dag zal hebben met de mannen van De Zwaluw 1. Hieronder staat de gehele ingevulde vragenlijst.

Ted Jordan
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-2
Op welke positie speel je? Voorin