Pupil van de Week: Noah Stiphout

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 28 november 2018 11:20 door Anne Menting

Na twee uitwedstrijden volgt dit weekeinde een thuiswedstrijd voor De Zwaluw 1 tegen HRC'27 1. Vorige week werd er nog gelijkgespeeld in en tegen Sambeek. Noah Stiphout voorspelt een overwinning en zal De Zwaluw 1 aanmoedigen als pupil van de week!

Noah-Stiphout

Als verdediger van JO8 weet Noah menig aanval te stoppen. Doelpogingen weren kan hij ook als de beste, hij is namelijk ook als keeper inzetbaar. Toch denkt hij dat De Zwaluw 1 één doelpunt tegen gaat krijgen. Maar niet getreurd, volgens Noah pakt De Zwaluw 1 gewoon de winst door zelf drie doelpunten te maken. Wie weet pakt Bram Coenen, zijn favoriete speler, ook wel een doelpunt mee.

Noah Stiphout
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? Verdediging of keeper