Pupil van de Week: Levi Hoesen

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 14 december 2018 16:20 door Willem Bardoel

Bij de laatste competitiewedstrijd van De Zwaluw 1, tegen Merselo, is Levi Hoesen de pupil van de week. Hopelijk gooien vorst en sneeuw geen roet in het eten, en beleeft hij een erg leuke en speciale dag.

Levi speelt zelf bij De Zwaluw JO8-1. Hij speelt op meerdere posities, maar zijn voorkeur gaat uit naar de plek onder de lat. Hij is een fan Ajax, maar toch is zijn favoriete speler zijn teamgenoot Chris. Levi verwacht dat het een spannende wedstrijd gaat worden, maar dat De Zwaluw uiteindelijk wel als winnaar van het veld zal stappen: 2-1.

Levi Hoesen
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? liefst keeper
Wat is je favoriete voetbalclub? Ajax
Wie is je favoriete voetballer? Chris van JO8-1
Wie is je favoriet bij De Zwaluw 1? ???
Hoeveel wordt De Zwaluw - Merselo 1?  2-1
Security Art Atlantic Power Kapsalon Annemarie Evelien Van Neerven Sport Spar Boere Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Van Alem Fotografie