Pupil van de Week: Jens Hermens

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 31 oktober 2018 18:20 door Anne Menting

Na een teleurstellende uitwedstrijd in Landhorst kijkt De Zwaluw 1 deze week uit naar de wedstrijd tegen SV DWSH'18 op ons eigen sportpark. Onze pupil van de week, Jens Hermens, is zijn vertrouwen niet verloren na afgelopen zondag en verwacht dat de drie punten in Oeffelt blijven.

Jens is van alle markten thuis en is op elke positie inzetbaar. Met Messi en Merijn als zijn favoriete voetballers weet Jens hoe het moet. De alleskunner van de JO8 verwacht een goede afloop voor De Zwaluw 1 en voorspelt dat de uitslag 3-1 gaat worden.

Jens Hermens
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? Overal