Productieve Harm Miggiels nieuwe topscorer

Senioren — Gepubliceerd op 04 maart 2020 20:05 door Willem Bardoel

Lange tijd ging De Zwaluw 3-speler Milan Haerkens souverein aan kop op de topscorerslijst van De Zwaluw. Nu Milan een paar wedstrijden aan zich voorbij heeft moeten laten gaan, heeft teamgenoot Harm Miggiels genadeloos toegeslagen. De aanvaller vond in de afgelopen periode liefst tien keer het net, waarmee zijn totaal op zestien treffers komt. Dat zijn er twee meer dan Milan.

De top van de lijst wordt aangevoerd door enkel spelers van De Zwaluw 3 en De Zwaluw 5. De eerste doelpuntenmaker van een ander team is voormalig-Zwaluwtopscorer Geeke onder de Linden, op de zevende plek.

Bekijk hier de gehele topscorerslijst. Sta jij er al op?

Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Security Art Autoservice VDB Van Alem Fotografie Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere