Prachtige opbrengst veiling maakt verbouwing kantine mogelijk

Algemeen, De Zwaluw 100 jaar — Gepubliceerd op 11 maart 2018 19:15 door Willem Bardoel

Op zaterdag 10 maart vond de goederen- en dienstenveiling van onze voetbalclub plaats voor een verbouwing van de kantine. Veel mooie kavels werden geveild. Op de dag van de veiling en zelfs nog tíjdens de veiling werden er nog nieuwe goederen en diensten aangeboden om te veilen.

In het begin van de avond werden vier stappen gepresenteerd waarbij de verbouwing van de kantine steeds uitgebreider werd. Aan iedere stap was een minimaal bedrag verbonden, dat nodig was om dit plan tot uitvoering te brengen. 

Veilingmeesters Peter Coenen en Willem Menting verkochten een rap tempo en met humor de kavels aan de hoogste bieder. De driedaagse voetbalreis naar FC Barcelona was natuurlijk een grote klapper, maar ook ludieke veilingsstukken zoals "24 uur films kijken met Stijn Jansen" en "vier uren arbeid door W&W klussenbedrijf" brachten veel geld op voor dat ene doel. Ook werd er een cheque van 2.500 euro van NH1816 in ontvangst genomen.

Uiteindelijk werd een prachtig bedrag bij elkaar gesprokkeld van 16.195 euro. Dat is ruim voldoende om de verbouwing van de kantine te kunnen gaan uitvoeren. Dit houd in dat onze kantine een nieuw voorportaal krijgt, de bar en de keuken geupgrade worden en er een nieuwe vergaderingruimte komt. Doordat zelfs stap 2 werd bereikt, komt daar het weghalen van de archiefruimte en vervangen van ramen en deuren bij!

Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de schenkers en sponsoren van de kavels en de inzet van met name de veilingscommissie. De club wil hen daar hartelijk voor bedanken.

De onderstaande foto's zijn gemaakt door Jeff Meijs (voetbal-shoot.nl).

Foto's toegevoegd op 11 maart 2018 18:32

« ga terug
Hoofdsponsor Evelien Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Security Art Kapsalon Annemarie Spar Boere Atlantic Power