Prachtige opbrengst Rabobank clubsupport actie

Algemeen — Gepubliceerd op 16 november 2021 14:35 door Anne Menting

Zondag 14 november zijn de opbrengsten bekend gemaakt aan de deelnemende verenigingen van de Rabobank clubsupport actie. Een actie waarbij leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen konden stemmen voor de winstverdeling van de bank. Daarbij hadden mensen woonachtig in het land van Cuijk & Maasduinen keuze uit 678 aangemelde verenigingen. De Zwaluw deed ook mee aan deze clubsupport actie. Voor onze vereniging kwam er het fantastische bedrag van € 989,70 uit de bus. Via deze weg willen we alle leden, vrienden, kennissen en andere Zwaluw-stemmers bedanken die op onze vereniging hebben gestemd.

Namens De Zwaluw: Bedankt!

Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Evelien Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.