Prachtige opbrengst Rabobank clubsupport actie

Algemeen — Gepubliceerd op 28 oktober 2019 18:25 door Willem Bardoel

Afgelopen maandag 21 oktober zijn de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen van de Rabobank clubsupport actie. Een actie waarbij leden van de Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen konden stemmen voor de winstverdeling van de bank. Daarbij hadden mensen woonachtig in het land van Cuijk keuze uit zo’n 300 verenigingen. De Zwaluw deed ook mee aan deze clubsupport actie. Voor onze vereniging kwam er het prachtige bedrag van € 1728,46 uit de bus.

Via deze weg willen we alle leden, vrienden, kennissen en andere Zwaluw-stemmers bedanken die op onze vereniging hebben gestemd!

Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Security Art Atlantic Power Van Neerven Sport Autoservice VDB Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.