Oudste lid Piet van Bergen overleden

Algemeen — Gepubliceerd op 26 maart 2018 20:10 door Willem Bardoel

Deze week bereikte vv De Zwaluw het droevige nieuws dat Piet van Bergen op 91-jarige leeftijd is overleden. Piet was het oudste lid van onze vereniging. Vanaf september 1999 was hij rustend lid en heeft hij diverse jaren bij de groenploeg van onze club werkzaamheden verricht. Toen zijn gezondheid achteruit ging, kwam hij vaak nog een bakje koffie doen met de mannen van de groenploeg, waarbij hij altijd voor de nodige humor en leuke anekdotes zorgde.

Hij was een trouwe supporter van ons eerste elftal en wist altijd precies te vertellen hoeveel mensen er aanwezig waren bij een thuiswedstrijd. Vaak keek hij een helft buiten om daarna met een kopje thee de rest van de wedstrijd vanuit de kantine waar te nemen.

Piet kwam graag onder de mensen en kletste tegen alles en iedereen aan. Zo kwamen er regelmatig bestuursleden van bezoekende verenigingen vertellen dat ze net een man met hoed hadden gesproken die heel veel wist te vertellen over De Zwaluw.

Afgelopen wedstrijd van De Zwaluw 1, tegen VIOS’38 1, is er een minuut stilte gehouden en met rouwbanden gespeeld om stil te staan bij het overlijden van ons bijzondere lid.

Wij wensen de familie en nabestaanden heel veel sterkte toe de komende tijd.

Klik hier om de rouwkaart te downloaden.

Hoofdsponsor Evelien Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Atlantic Power Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Spar Boere Security Art