Ook senioren mogen weer gaan trainen

Senioren — Gepubliceerd op 09 mei 2020 17:45 door Willem Bardoel

Nu de jeugd alweer twee weken aan het voetballen is, kreeg het bestuurd deze week te horen dat de regering middels een persconferentie heeft laten weten dat het ook voor onze volwassen leden weer mogelijk wordt om te gaan trainen. Dit houdt in dat VV De Zwaluw de trainingen voor de senioren wil herstarten vanaf maandag 11 mei. Via onderstaande documenten willen wij trainers en spelers laten weten welke afspraken er zijn gemaakt door het hoofdbestuur en de TC waardoor we de trainingen van ons geliefde spelletje weer kunnen hervatten op een verantwoorde manier. 

Belangrijk is dat alle trainingen van de senioren van 20.15 uur tot 21.15 uur duren op dinsdag, woensdag of donderdag. Zorg dat je niet eerder dan 5 minuten voor aanvang op het sportpark bent en dat je je strikt houdt aan de algemene geldende regels en afspraken. Op die manier hopen we dat alles soepel en fijn verloopt zodat we lekker kunnen voetballen!

« ga terug
Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Autoservice VDB Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Evelien Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Spar Boere