Onderscheidingen bij VETS uitje 2018

Senioren — Gepubliceerd op 26 november 2018 20:10 door Willem Bardoel

Als je de gemiddelde wedstrijd neemt, is het een succes om elf man op het veld te krijgen. Maar als je een uitje regelt, dan krijg je zo 26 man bij elkaar. De veteranen, het type voetballer kappen, draaien en bal kwiet, hadden enorm zin in een uitje. Wat ging het worden? Want een inspannende activiteit is niet weggelegd voor zo’n dag, dus gingen we naar de Hertog-Jan brouwerij waar we van verschillende biertjes genoten.

Een quizje werd georganiseerd en Fons bijgenaamd Fun werd winnaar van die ronde. Vervolgens gingen we naar een escaperoom, waar we een zeer serieuze spelleider hadden. Er waren al snel een aantal ijsvogels die een escape hadden gevonden in het cafeetje van de branderij. Daar werden nog wat biertjes en speciaal biertjes genuttigd om vervolgens terug te gaan naar Piets sportcafé . Onderweg was de tweede ronde van de quiz en deze werd gewonnen door Jort, onze jongste veteraan.

Sportman van de VETS
Na heerlijk te hebben gegeten, stond de Sportman van het Jaar op het programma. Die werd toebedeeld aan Geert Thielen. Ook bij de finale tussen Jort en Fun werd de spanning opgevoerd. De winnaar werd Fons.

Maar het hoogtepunt van de avond moest nog komen. Aan Fons werd nog een vraag gesteld of hij wist wie de ere-leden van de Vets waren. Nee, dat wist hij niet. Er konden volgens de organisatie maar twee ereleden zijn.

Ereleden Vets
Het zijn twee mannen die jaren bij de Vets hebben gevoetbald, die in hitte en kou langs het veld staan, die vrijwillig een

kantinedienst draaien, die zorgen voor de administratie van het spaargeld, die zorgen voor lotto na de wedstrijd, mannen die een VETS hart hebben en zo kan ik nog wel doorgaan.

Het is een eer om deze twee, Herman Mulders en Fons Liebrand, te eren en te benoemen tot ERE-Lid VETS!

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze benoeming. Er werd hard geapplaudisseerd.  De heren werden gefeliciteerd. En daarna bleef het nog lang gezellig bij Piet.

De organisatie

Spar Boere Evelien Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Security Art Van Neerven Sport