Nieuwsbrief 1 samenwerking met Hapse Boys

Algemeen, Jeugd — Gepubliceerd op 06 november 2019 13:50 door Dominique Pichel

Zoals u weet is er binnen het jeugdvoetbal in onze regio, maar ook landelijk, een trend gaande, waarbij voetbalverenigingen de samenwerking zoeken om hun bestaansrecht voor de toekomst veilig te stellen. Mooie voorbeelden zijn de samenwerking tussen de voetbalverenigingen van Beers én Vianen, Beugen én Rijkevoort, Oploo én Westerbeek en Grave, Velp én Escharen.

Onze regio vertoont op gebied van het inwoneraantal, maar zeker ook op gebied van het aantal geboorten, een behoorlijke krimp. In Haps en Oeffelt zien we deze tendens ook. De besturen van Hapse Boys en De Zwaluw hebben in juni 2019 daarom besloten de samenwerking op korte en middellange termijn een structureel karakter te geven. Hiervoor is eind augustus 2019 een stuurgroep gestart.

De stuurgroep heeft inmiddels de eerste nieuwsbrief uitgegeven. Deze is hier te vinden.

Evelien Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Spar Boere Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Security Art Atlantic Power Van Neerven Sport