Nieuwjaarstoespraak en jubilarissen

Algemeen — Gepubliceerd op 02 januari 2021 17:45 door Anne Menting

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van onze club worden traditioneel de jubilarissen gehuldigd. Behalve dit jaar. Op 1 januari 2021 was er namelijk geen nieuwjaarsreceptie. Maar dat betekent niet dat er geen jubilarissen bij voetbalvereniging De Zwaluw zijn. Zo blijkt ook uit de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Bas van den Boom.

De jubilarissen zet De Zwaluw hier digitaal extra in het zonnetje. Het betreft dit jaar de volgende personen.

• 25 jaar lid: Sjors Reijs, Wesley Kerstens, Willem Bardoel, Daan Erps, Ruud Maas, Cliff van Sambeek, Luuk Jansen en Tom Verbroekken.
  • 40 jaar lid: Marcel Zeegers, Patrick Gooren, Patrick van de Ven en John Heijnen.
  • 60 jaar lid: Jan Liebrand.

,,Via deze weg feliciteer ik namens het bestuur alle jubilarissen”, zegt voorzitter Bas van den Boom. ,,Dat jullie, jubilarissen, nog heel veel mooie jaren lid van onze vereniging mogen zijn. We hopen jullie snel de verdiende felicitaties en het bijbehorende speldje te kunnen overhandigen.”

Voor wie de nieuwjaarstoespraak nog een keer rustig wil nalezen: de tekst is hier te vinden.

Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Spar Boere Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Kersten Assuranti├źn Van Neerven Sport Evelien