Nieuwe kansen voor De Zwaluw

Senioren — Gepubliceerd op 23 november 2018 13:05 door Dominique Pichel

De Zwaluw moet de blik richten op de toekomst. De zwakke competitiestart, met twee nederlagen in acht duels, en de huidige stand (plaats 4 op zes punten van koploper SCV’58) is een gegeven. Met de wedstrijd tegen nummer negen Sambeek begint ons vlaggenschip aan een schone lei. Want dat duel is het begin van de tweede periode in de vijfde klasse F.

Het treffen op sportpark Den Urling vormt bovendien de eerste clash tussen Sambeek en De Zwaluw in twee jaar tijd. Afgelopen seizoen was de buurclub namelijk ingedeeld in een andere vijfde klasse. Vooral voor Merijn Elbers is de wedstrijd in Sambeek speciaal. De aanvoerder van De Zwaluw ‘neemt het op’ tegen zijn vriendin Tess, die verzorgster is bij Sambeek.

Net als het eerste elftal speelt De Zwaluw 5 ook uit. Die ploeg gaat op bezoek bij SIOL 4. De overige seniorenteams treden aan op De Hogehoek. De Zwaluw 2 ontvangt DWSH’18 2, De Zwaluw 3 krijgt visite van Vianen Vooruit 5 en de vrouwen stuiten thuis op SIOL. Het vierde elftal en de veteranen zijn vrij.

Bekijk hier de wedstrijdselecties.

Spar Boere Van Neerven Sport Evelien Security Art Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Hoofdsponsor Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie