Nabuurs vertrekt na dit seizoen bij De Zwaluw

Senioren — Gepubliceerd op 01 december 2017 10:35 door Dominique Pichel

Patrick Nabuurs is bezig aan zijn derde en laatste jaar bij De Zwaluw. De 39-jarige hoofdtrainer heeft aan het bestuur en de spelersgroep van de Oeffeltse voetbalclub laten weten dat hij na dit seizoen zelf meer wil gaan sporten vanwege zijn rugproblemen, zodoende houdt hij geen tijd over om een eerste elftal te trainen.

,,Reden is niet de groep, niet dat ik het niet naar m’n zin heb maar mijn fysieke gesteldheid. Ik vind het jammer, zeker omdat de jongens hadden uitgesproken verder met me te willen. Maar in deze kies ik voor mezelf", laat Nabuurs weten. Frans Maassen namens De Zwaluw: ,,Onze voorkeur ging uit om met Patrick door te gaan. We betreuren dan ook zijn besluit, maar zullen het respecteren."

Sinds de zomer van 2015 zwaait Nabuurs de scepter bij De Zwaluw. Hij nam destijds het stokje over van Dick Regeling, die ook drie seizoenen aan de macht was op De Hogehoek. Onder leiding van Nabuurs waren de blauwbroeken afgelopen seizoen dicht bij promotie naar de vierde klasse. Pas in de laatste (nacompetitie)wedstrijd ging het mis. Nabuurs hoopt af te sluiten met een prijs. Net als vorig jaar is promotie in het jubileumseizoen de doelstelling.

Door het vertrek van Patrick is de positie van hoofdtrainer van De Zwaluw voor volgend seizoen vacant. De technische commissie zal de komende tijd op zoek gaan naar een geschikte vervanger. Kandidaten kunnen contact opnemen met Frans Maassen (tel. 06-20130306).

Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Security Art Evelien Autoservice VDB Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen