Monsterzege MO13-1 tegen Margriet

Jeugd — Gepubliceerd op 28 maart 2018 18:20 door Willem Bardoel

Zaterdag 24 maart hadden we onze wedstrijd tegen Magriet. We begonnen meteen sterk en de eerste kansen waren voor ons. Na een paar mislukte acties werd er uiteindelijk toch gescoord, het was 1-0. Snel daarna werd er ook nog een tweede goal gescoord, het stond toen 2-0.

Ook Magriet had een paar mooie kansen, maar ook die mislukten. Uiteindelijk werd er nog één keer gescoord door De Zwaluw/Achates, het stond 3-0. Toen was de eerste helft voorbij.

De Zwaluw/Achates MO13-1 had de aftrap en begon meteen weer sterk. Magriet begon ook goed waardoor De Zwaluw/Achates een beetje afzwakte. Uiteindelijk scoorde De Zwaluw/Achates toch weer: 4-0. Snel daar achteraan kwam ook de 5-0. Toen was de wedstrijd gelopen en gaf Magriet het een beetje op, daardoor konden wij nog een paar keer scoren tot de 8-0.

Gescoord hadden: Maud 3x, Rayva 2x, Geertje 2,x en Fenna 1x.

Tekst: Iza Artz

Evelien Spar Boere Van Neerven Sport Security Art Atlantic Power Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie