MO15 verliest belangrijke wedstrijd nipt

Jeugd — Gepubliceerd op 21 november 2018 16:20 door Anne Menting

ST RKOSV Achates/De Zwaluw MO15 speelde afgelopen zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen ST SSS'18/V.V. Holthees-Smakt MO15, dat op gelijke hoogte stond. Na het maken van een teamfoto begonnen de ploegen, die beide als derde op de ranglijst stonden, sterk aan de wedstrijd. Beide teams kregen kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar gescoord werd er niet.

De bezoekers bleken op het middenveld te sterkere partij. Hierdoor moesten de meiden van Achates/De Zwaluw kracht verspillen om telkens de bal te veroveren. Naarmate de eerste helft vorderde, werd ook het spel aan beide kanten wat rommelig. Nick hield het doel schoon en zo vertrokken de teams voor de rust met een stand van 0-0 richting de kleedkamers. 

MO15-Holthees

De meiden kregen in de tweede helft de opdracht zelf het spel te gaan maken en de wedstrijd te winnen door op het middenveld de baas te zijn. Dit lukte echter niet. Het spel bleef rommelig en de meiden van ST SSS'18/Holthees-Smakt werden steeds gevaarlijker. Na een hoekschop vertrok de bal richting de tweede paal. Hoe het precies gebeurde weet niemand, maar al hobbelend stuiterde de bal langzaam het doel van Achates/De Zwaluw binnen: 0-1. 

Maar de moed werd niet opgegeven. Door snelle counters kwamen de meiden nog een aantal keer dichtbij een doelpunt. Helaas mocht ook dit niet baten en eindigde de wedstrijd met 0-1 waardoor MO15 zakt naar de vijfde plek.

Tekst: Truus Billekens

 

« ga terug
Security Art Evelien Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Van Neerven Sport Atlantic Power Kapsalon Annemarie Spar Boere Kersten Assurantiƫn