MO15-1 lijdt eerste nederlaag

Jeugd — Gepubliceerd op 01 oktober 2018 18:25 door Willem Bardoel

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. We hadden in het begin de overhand en combineerde goed. Na een goed kwartier kwam er een mooie aanval en die werd door M. afgerond. 1-0.

In de loop van de eerste helft kregen we het zwaarder. Festilent kwam steeds meer voor onze goal en kreeg meer balbezit. Wij waren te afwachtend en moesten steeds meer balbezit inleveren. Na een schot op de goal kreeg onze keeper de bal niet onder controle en belandde in de goal: 1-1. Tot de rust handhaafde we deze stand.

Na goede aanwijzingen en met de boodschap om feller te zijn begonnen we de tweede helft. Het werd steeds meer een vechtwedstrijd. Dit ging een hele tijd goed totdat Festilent weer een goal maakte: 1-2. We probeerden de stand nog te wijzigen door feller te zijn en veel duels uit te vechten. We kregen zeker nog kansen waarvan sommige vrij voor de goal waren. Helaas belandden de bal niet in de goal. Het feller zijn werd niet beloond door een goal maar wel een compliment voor de inzet.

Komende zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Boekel. We gaan ervoor.

Tekst: Truus Billekens

Hoofdsponsor Evelien Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Spar Boere Kapsalon Annemarie Security Art Atlantic Power Kersten Assurantiƫn