MO15-1 boekt tweede overwinning

Jeugd — Gepubliceerd op 18 oktober 2018 18:00 door Willem Bardoel

Door verkeerde planning van de KNVB moesten we uitwijken naar Oeffelt om om 13.30u te kunnen spelen. Dit had geen invloed op ons. Het was een warme dag. De meiden kregen de boodschap mee om zelf te voetballen en te winnen.

We gingen voortvarend van start en binnen tien minuten scoorden we. Een mooie aanval afgerond door Maud. We bleven overwicht houden en scoorde 2-0. De derde goal was een mooi schot over de keeper heen door Mees G.

De tegenstander kwam niet vaak voor de goal of het was niet gevaarlijk. We gingen met 3-0 de rust in. De boodschap voor de tweede helft: zo blijven voetballen; wat vaker wisselen vanwege de warmte.

SES kwam niet echt met veel druk uit de kleedkamer. Het was af en toe wat rommelig en kregen we de bal niet echt weg. Het werd dan ook 3-1. Maar vanaf dit moment is onze overwinning niet meer in gevaar geweest. Eigenlijk hadden we nog een paar keer moeten scoren. Een mooie voorzet van Geertje kon Milou net niet binnen lopen. Jammer, maar goed gespeeld.

Een mooie overwinning meiden. 

Tekst: Truus Billekens

« ga terug
Evelien Spar Boere Kapsalon Annemarie Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Security Art Atlantic Power Kersten Assurantiƫn