MO13-1 wint in winters duel

Jeugd — Gepubliceerd op 03 december 2017 14:15 door Willem Bardoel

Zaterdag 2 december speelde de MO13-1 (op de tweede plek) om 12:00 uur op het hoofdveld van Achates tegen Margriet (op de viede plek). Iedereen was weer op en top om te voetballen. Ook al vroor het, het was -3 graden, MO13-1 ging er tegenaan!

We begonnen om de opstelling te bespreken, en de aanvoerster werd aangewezen. Deze keer was Mila aanvoerster. Daarna begonnen we met de warming-up. Het was flink sprinten om warm te blijven en toen begon de wedstrijd. We speelden goed over en waren veel in de aanval. Daardoor was het na dertien minuten al raak, een goal door Maud. En de tweede volgde een paar minuutjes later door Geertje.

Een topbegin en we hielden het vast. Vijf minuten later kwam er opnieuw een doelpunt, deze ook weer door Maud. Een paar minuten voor de rust scoorde Mees (als laatste man) een verrassend mooie goal. We gingen met 4-0 de rust in.

Na de rust ging het minder goed. We waren het even kwijt. Maar na een kwartiertje kwam er toch weer een goal. De tegenpartij had een overtreding gemaakt. We hadden het niet meteen in de gaten, maar we kregen een penalty. Met deze penalty scoorde Geertje een prachtige 5-0.

Helaas hadden we een dip en kwam er een tegengoal. Het stond 5-1 maar de meiden van de MO13-1 geven niet op! Ze zetten door en na vijf minuten kwam er weer een goal van Maud. Als kers op de taart kwam de laatste goal door Mila heel langzaam in de goal rollen.

We hadden gewonnen met 7-1, en een leuke wedstrijd gehad! Behalve de doelpuntenmakers zijn er ook goede voorzetten gegeven en heel goed verdedigd. En er is goed samengespeeld door iedereen in het team.

Tekst: Mila

Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Hoofdsponsor Evelien Spar Boere Security Art Van Alem Fotografie