MO13-1 verslaat concurrent Nooit Gedacht

Jeugd — Gepubliceerd op 23 april 2018 17:35 door Willem Bardoel

We begonnen met wat spanning aan deze wedstrijd. Het was warm en iedereen moest even in de wedstrijd komen. Het duurde even maar toen kwam er toch een mooie goal van Maud. We probeerden ons sterk te houden, maar helaas kwam er na één minuut meteen een tegenvaller: 1-1.

We gingen er nog harder tegen aan, de bal kwam mooi voor de goal te liggen en Geertje scoorde 2-1. Voor de rust scoorden we nog een keer en gingen met een mooie stand van 3-1 de rust in. We gingen naar de kleedkamer en bereiden ons voor op de tweede helft van de wedstrijd.

We hadden verwacht dat de tegenstander heel sterk terug zou komen, maar dat viel mee. Snel konden we met zijn allen naar voren, Rayva gaf een mooie voorzet waarbij ze wel onderuit gehaald werd. Maud wist deze voorzet toch mooi te benutten en knalde de stand naar 4-1. Helaas kon Rayva de wedstrijd niet uitspelen en moesten we zonder wissels verder.

De tegenstander liet het er niet bij zitten en kwam al gauw op onze goal af. Gelukkig wist Mees goede rugdekking te geven, maar kreeg daarbij toch even te kort aan adem. Gelukkig kon zij wel doorspelen.

De tegenstander kwam nog een keer terug, maar toen speelde De Zwaluw/Achates de bal mooi weg via de achterlijn. Al met al toch een corner. De tegenpartij schoot vanuit deze corner de bal rechtsteeks de goal in, Nick was kansloos. Een prachtig doel voor de tegenstander, 4-2.

We deden allemaal ons best en kwamen nog een keer sterk terug. Maud kreeg de bal en heeft de hele weg vanaf haar positie naar de goal afgelegd. De keeper kwam ver uit en Maud dribbelde haar mooi voorbij. Helaas schoot ze tegen de paal. De bal kwam hierdoor wel mooi voor de voeten van Geertje en zij scoorde ons laatste doelpunt: 5-2.

Uiteraard hebben we dit bereikt omdat we een topteam zijn en er positief tegen aan kijken. En deze wedstrijd is aangevoerd door Fenna. Maud en Geertje waren de topscoorders van deze wedstrijd.

Tekst: Mila Peeters

Van Alem Fotografie Evelien Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Atlantic Power Hoofdsponsor Spar Boere Security Art Kersten Assurantiƫn