MO13-1 te sterk voor VOW

Jeugd — Gepubliceerd op 16 april 2018 18:50 door Willem Bardoel

Zaterdag 14 april speelde De Zwaluw/Achates MO13-1 de wedstrijd tegen VOW om 11:30 uur op het hoofdveld in Veghel. Iedereen had zin om te voetballen. Het was ideaal weer om te voetballen. We hadden de opstelling besproken en dit keer werd Esmee als aanvoerdster aangewezen. We begonnen met de warming-up. Na de warming-up waren we klaar voor de wedstrijd en ging het fluitsignaal, de wedstrijd begon.

De Zwaluw/Achates begon met de aftrap. Beide teams begonnen niet heel sterk aan de wedstrijd, maar toch werd de eerste goal gescoord door Geertje. Een paar minuten later volgde er een goal voor de tegenpartij, waarbij het gelijkspel werd. Vervolgens scoorde Maud een mooie voorsprong op 2-1. Toen was het rust en moesten we de tweede helft meer aan de bak.

De tweede helft was begonnen en meteen na de aftrap scoorde Geertje een mooie goal, het was 3-1. Tien minuten na de goal van Geertje, scoorde Maud de 4-1. Uiteindelijk won De Zwaluw/Achates met 5-1 door een mooie goal van Mees (laatste man).

Het was een leuke wedstrijd, en de tweede helft waren we als team beter dan in de eerste helft. We staan nu op de tweede plek en volgende week moeten we tegen de derde plek “Nooit Gedacht” uit Geffen, dus ook dit zal een spannende wedstrijd worden.

Tekst: Anne de Haas

Atlantic Power Security Art Evelien Hoofdsponsor Spar Boere Van Alem Fotografie Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport