MO13-1 neemt revanche op Boekel Sport

Jeugd — Gepubliceerd op 14 mei 2018 18:30 door Willem Bardoel

Zaterdag 12 mei hadden we een wedstrijd tegen Boekel Sport. Het was voor ons een uitwedstrijd dus gingen we naar Boekel toe. Eenmaal daar aangekomen kregen we natuurlijk de nodige uitleg en de opstelling. Rayva was dit keer de aanvoerder. We gingen het kleedlokaal uit en begonnen met de normale warming-up en een poos later was het dan tijd voor de start van de wedstrijd. Boekel had de eerste aftrap. Toen het fluitsignaal luidde konden we beginnen.

We waren gebrand om deze wedstrijd te winnen, want de vorige keer tegen dit team hadden we verloren. De eerste goal viel dan ook redelijk snel. Maud had een supergoed schot op goal, maar hij ging er niet in. Maar ik (Fenna) rende nog door naar de goal want daar lag de bal vlak voor en ik schoot hem er alsnog in. Wij waren superblij want het was nu dus 0-1 voor ons. De wedstrijd ging verder en Mees en ik schoten allebei nog een keer over het doel. Maar later schoot Maud wel nog een bal in het doel. De stand was nu 0-2. Nog voor het fluitsignaal van de eerste helft klonk, kreeg ik nog een super goede bal aangespeeld gekregen en schoot ik deze in het doel. 0-3 was het toen. 

Het fluitsignaal luidde en het was rust. Even wat drinken en weer door. Dit hadden we trouwens wel verdiend want het was best heet. Toen we weer verder gingen, hadden wij aftrap en begonnen we weer. We hadden nog een paar kleine kansen maar we kwamen er niet meer zo goed door. Zij  hadden integendeel nog twee keer gescoord. Een in het midden van de tweede helft en een meer op het einde van de wedstrijd. Het was nu dan dus 2-3 en daar eindigde de wedstrijd dan ook mee. 

De eerste helft ging bij ons wel beter dan de tweede, maar we hebben wel gewonnen en staan nog steeds  punt achter de koploper: Blauw-Geel!

Tekst: Fenna Jilisen

« ga terug
Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Spar Boere Security Art Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Atlantic Power Evelien