MO13-1 lijdt eerste nederlaag

Jeugd — Gepubliceerd op 15 november 2017 19:20 door Willem Bardoel

Afgelopen zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Boekel Sport gespeeld. Na een week uitstel in verband met een overlijden bij Boekel Sport, moesten we al om 8.00u vertrekken. Iedereen was op tijd.

We begonnen erg gemotiveerd aan de wedstrijd en hadden in de eerste tien minuten al drie grote kansen. Twee keer tegen de keepster, maar de bal wou niet in het doel. Een goede aanval over links maar het schot ging net naast. Hoe was de wedstrijd verlopen als we toen twee gescoord hadden?

Gaandeweg de wedstrijd kregen we het steeds moeilijker. Boekel Sport werd via de rechtsbuiten steeds gevaarlijker en we kwamen een paar keer goed weg. We begonnen minder grip op de wedstrijd te krijgen. Toch hielden we het doel bij ons lang schoon. Op een gegeven moment werd het 2-1.

Bij Boekel Sport stonden in de tweede helft een paar lange meiden in het veld en fysiek kregen we het moeilijk. Tevens ontdekten we dat er meiden van twee andere teams meespeelden. We bleven proberen vooruit te voetballen. Af en toe lukte dit maar minder dan in de eerste helft. Met een gevaarlijke aanval scoorde Boekel Sport de 3-1 en de wedstrijd was toen eigenlijk gelopen. Uiteindelijk werd het 4-1 voor Boekel sport.

Meiden, toch een compliment dat we probeerden te blijven voetballen. Aanstaande zaterdag gaan we weer voor een overwinning. Met drie wedstrijden te gaan blijft het spannend en de laatste wedstrijd tegen Nooit Gedacht uit Geffen zal zeker weer een mooie pot voetbal worden.

Tekst: Truus Billekens

Security Art Spar Boere Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Atlantic Power Hoofdsponsor Evelien Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie