MO13-1 heeft geen moeite met Hedel

Jeugd — Gepubliceerd op 02 december 2017 12:25 door Willem Bardoel

Zaterdag 25 november speelde De Zwaluw/Achates tegen Hedel, en die wedstrijd wonnen ze met maar liefst 13-0. Aan het begin van de wedstrijd had iedereen er zin in en bij de aftrap werd er meteen vol ingezet. Er werd goed overgespeeld en uiteindelijk: Ja! Tosca had gescoord en het stond 1-0.

Tosca was niet de enige die had gescoord in de eerste helft, want ook Milou en Mila maakte een doelpunt. Maud scoorde zelfs twee keer voor de rust. Aan het einde van de eerste helft was de score dus 5-0 voor De Zwaluw/Achates.

Na een korte rust ging de wedstrijd verder. De meiden van De Zwaluw/Achates gingen er weer vol tegenaan. Het team van Hedel kon het goede spel van het elftal niet volgen en na een tijdje scoorde Milou en stond het 6-0. Er volgde in de tweede helft een heleboel goals gemaakt door: Milou, Esmee, Rayva, Maud, Tosca, Iza en Geertje. Het team van Hedel kreeg geen kans om een tegendoelpunt te maken. Toen het eindsignaal klonk had Achates/De Zwaluw gewonnen met 13-0.

Tekst: Hanna Spikmans

Evelien Security Art Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Atlantic Power Spar Boere Hoofdsponsor Van Neerven Sport