Michel van de Venn verlengt contract bij De Zwaluw

Algemeen — Gepubliceerd op 03 december 2020 21:50 door Willem Bardoel

Afgelopen week zijn Michel van de Venn en De Zwaluw het eens geworden over verlenging van zijn contract voor het seizoen 2021-2022. Ondanks de vreemde periode waarin we nu zitten, is het Michel gelukt om in hele korte tijd een eerste elftal neer te zetten dat het heel goed doet in de 4e klasse. 

Zijn enthousiasme, positivisme, manier van communiceren, oefenstof en kennis worden unaniem door de spelersgroep gewaardeerd. Hetzelfde beeld had ook de Technische Commissie. Niet onbelangrijk is dan ook het feit dat Michel zich volledig thuis voelt bij onze vereniging en de nodige uitdagingen voor de toekomst ziet en ook graag zich langer wilde verbinden aan De Zwaluw. Het is dan ook niet vreemd dat we er heel snel uit waren en de samenwerking verlengen. 

Hopelijk komt er snel een einde aan deze corona situatie, en komt er een stip op de horizon waar we weer naar toe kunnen werken. Het trainen in groepjes van vier gaat redelijk goed, maar komt op geen enkele manier in de buurt van wedstrijdgericht trainen. Zodra er meer mogelijk is zal Michel en de spelersgroep zich weer volledig richten op competitie herstart in welke vorm dan ook. 

Wij wensen Michel heel veel succes, en wij zijn blij dat we de samenwerking gaan continueren.

« ga terug
Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Autoservice VDB Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Evelien Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie