Michel van de Venn aan de slag bij De Zwaluw

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 28 december 2019 18:35 door Dominique Pichel

De Zwaluw heeft Michel van de Venn aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021. De in Cuijk wonende coach is komende zomer de opvolger van Frans van Deinsen, die met ‘voetbalpensioen’ gaat. Van de Venn gaf eerder aan na dit seizoen Achates na vijf jaar te verlaten. 

“De waardering, een nieuw te bouwen (jeugdig) team en het daadkrachtig optreden van de TC hebben de doorslag gegeven om voor De Zwaluw te kiezen”, geeft Van de Venn aan.

(Tekst gaat door onder de foto)

“Wij zijn erg blij dat we, zo snel nadat onze huidige trainer Frans aangaf na dit seizoen te vertrekken, tot overeenstemming met Michel konden komen”, reageert voorzitter Bas van den Boom. “Michel is een trainer met veel kennis en ervaring die volgens ons perfect past bij De Zwaluw en de ambities en uitdagingen die we hebben.”

Een belangrijke taak voor Van de Venn, zo stelt Van den Boom, zal zijn om jeugdige spelers in te passen nadat enkele ervaren spelers aan hebben gegeven na dit seizoen te gaan stoppen.

Van de Venn was eerder hoofdtrainer van HRC’27 uit Afferden en bij de jeugd van Volharding (Vierlingsbeek). Als speler kwam hij uit voor HRC, Volharding, Milsbeek en Stormvogels’28. Hij tekent bij De Zwaluw een contract voor één jaar.

« ga terug
Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Security Art Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Atlantic Power Van Alem Fotografie