Levi Hoesen is onze pupil deze week

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 26 april 2019 14:10 door Anne Menting

Eerder dit seizoen gooiden vorst en sneeuw roet in het eten, maar zondag is het eindelijk zo ver voor Levi Hoesen en is hij pupil van de week!

Levi speelt zelf bij De Zwaluw JO8-1. Hij speelt op meerdere posities, maar zijn voorkeur gaat uit naar de plek onder de lat. Hij is een fan van Ajax, maar toch is zijn favoriete speler zijn teamgenoot Chris. Levi verwacht dat het een spannende wedstrijd gaat worden, maar dat De Zwaluw uiteindelijk wel als winnaar van het veld zal stappen: 2-1.

Levi Hoesen
Hoe oud ben je? 7 jaar
In welk team zit je? De Zwaluw JO8-1
Op welke positie speel je? liefst keeper
Wat is je favoriete voetbalclub? Ajax
Wie is je favoriete voetballer? Chris van JO8-1
Wie is je favoriet bij De Zwaluw 1? ???
Hoeveel wordt De Zwaluw - Merselo 1?  2-1
Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Autoservice VDB Evelien Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Atlantic Power