Lars de Wit vertelt over zijn top dag als pupil

Pupil van de Week, Jeugd — Gepubliceerd op 28 maart 2019 11:30 door Anne Menting

Afgelopen zondag was Lars de Wit pupil van de week tijdens de knaller tussen De Zwaluw 1 en SCV'58. De Zwaluw won met 2-1 van de koploper. Iedereen was "Man of the match". Zo ook onze pupil, Lars, die over de tactiek eigenlijk ook nog wel wat te zeggen had, en je hieronder vertelt over zijn top dag!

Zondag 24 maart was ik pupil van de week.

Ik had er erg veel zin in, maar vond het ook wel een beetje spannend.
De dag begon met een lunch met alle spelers en ik kreeg een voetbal met alle namen erop en een mooi t-shirt met pupil van de week.
En toen mocht ik bij de bespreking zitten over de tactiek, maar gek genoeg is mij over de tactiek helemaal niks gevraagd.

Toen mocht ik meedoen met de warming-up met de spelers en toen een bal trappen met de reserves Bram en Jan, de geblesseerde Martijn en de geschorste Harm.
En toen penalty schieten bij Stijn, ik had er 3 van de 5.
En toen mocht ik mee het veld op, langs de scheids en de jarige aanvoerder Merijn.
En toen mocht ik bij de keeper van de tegenstander scoren en dat lukte.

Toen op de bank met de wisselspelers en trainer Dennis. De trainer riep af en toe woordjes, die ik van pappa nog niet mag zeggen.
Met de rust heb ik een lekkere tosti gekregen.
Mijn favoriete speler Charly hield het de hele wedstrijd keurig dicht achterin.

Het was heel mooi weer en iedereen was blij, want we hadden gewonnen van de koploper met 2-1.
Na de wedstrijd nog een zak snoep van keeper Stijn gekregen en ook nog een grote AA, omdat iedereen “man of the match” was en daar hoorde ik vandaag ook bij.

Het was een leuke dag en ik ben lekker verwent. Dorothé en VV De Zwaluw, Hartelijk bedankt voor de mooie dag.

Groetjes,
Lars de Wit

Foto's toegevoegd op 28 maart 2019 11:46

Atlantic Power Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Spar Boere Autoservice VDB Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Security Art Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien