Laatste wedstrijden voor de winterstop

Senioren — Gepubliceerd op 15 december 2018 16:05 door Willem Bardoel

De Zwaluw veroverde twee weken geleden de tweede plek. Als de Oeffeltenaren met deze klassering de winterstop in willen gaan moet er in eigen huis gewonnen worden van Merselo. Als de uitslagen in de andere wedstrijden zondag en volgende week meezitten, vervolgt 't Urst de competitie in 2019 als hoogst geklasseerde achtervolger van SCV'58.

De Zwaluw 4 speelt een heuse degradatiekraker. In Milsbeek staat namelijk het duel tussen nummer laatst en een-na-laatst op de rollen. De Zwaluw 4 ligt vier punten achter op Milsbeek, en moet dus winnen om weer mee te doen in de strijd om klassebehoud.

Ook de dames spelen tegen een, in ieder geval op papier, gelijkwaardige tegenstander. DSV VR1, een bekende tegenstander van De Zwaluw VR1, staat een plekje onder de Oeffeltse vrouwen. De achterstand van twee punten kan echter nog ingehaald worden in de wedstrijd die deze ploeg nog te goed te heeft. Een spannende strijd dus in Sint Anthonis.

Klik hier voor de selecties van deze wedstrijden.

Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Security Art Spar Boere Kapsalon Annemarie Atlantic Power Hoofdsponsor Evelien