Laatste duels voor aanvang competitie

Senioren — Gepubliceerd op 13 september 2019 14:25 door Anne Menting

De laatste bekerronde voor de start van seizoen 2019/2020 is ook de laatste kans voor De Zwaluw 1 om niet puntenloos uitgeschakeld te worden. De ploeg neemt het op tegen vijfdeklasser SVOC'01 1. De ploeg uit Oirlo staat vierde en wist in de vorige twee wedstrijden ook geen punten te behalen.

Ook ons tweede elftal zal dit weekeinde punten moeten pakken om niet als laatste te eindigen in de groepsfase. Na verlies tegen zowel FC Uden 3 als Heijen 2, ontvangt De Zwaluw 2 V.V. Achates 2 op ons sportpark. De Zwaluw 3 speelt thuis in een oefenwedstrijd tegen Toxandria 3 als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De Zwaluw 4 wist tot noe toe vier punten te pakken in de beker en gaat op bezoek bij Sambeek 3. Bij winst kan de eerste plek in de groep veroverd worden. Ook de Zwaluwdames heeft nog geen succes gehad in de beker. Tot nu toe werd er twee keer verloren. Het dameselftal vertrekt aanstaande zondag naar het zuiden om het op te nemen tegen FCV-Venlo VR1, wat nog ongeslagen is.

De Vets spelen zaterdag een uitwedstrijd tegen de veteranen van Haps. De Zwaluw 5 is vrij.

Bekijk hier het gehele wedstrijdprogramma en de bijbehorende selecties.

Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Spar Boere Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Evelien Van Neerven Sport Autoservice VDB Security Art