Laatste bekerwedstrijden groepsfase

— Gepubliceerd op 12 september 2020 15:00 door Anne Menting

De Zwaluw 1 speelt dit weekeinde hun laatste bekerwedstrijd van de groepsfase in het Limburgese Lomm tegen RKDSO 1. Tot nu toe wist ons eerste elftal 1 punt te pakken. Ook het tweede elftal steekt de maas over voor een bezoek aan Heijen 3. Zowel de Zwaluw 3 als De Zwaluw VR1 zijn vrij. Door het damesteam gaat wel getraind worden. De Zwaluw 4 is het enige team dat op ons eigen sportpark te bewonderen is en ontvangt Siol 4. De Zwaluw 5 staat een dagtrip te wachten. De ploeg verzameld in alle vroegte (7 uur) bij Die 2, om daarna samen te ontbijten en de tocht voort te zetten naar Doornenburg. De vets spelen uit tegen de Hapse Boys.

Zwaluw1

Bekijk hier de selecties voor deze wedstrijden.

Evelien Kombi Bouwmaterialen Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Security Art Kapsalon Annemarie Spar Boere Autoservice VDB