Kroes vertrekt, De Zwaluw zoekt nieuwe hoofdtrainer

Senioren — Gepubliceerd op 18 januari 2019 16:00 door Dominique Pichel

De Zwaluw is op zoek naar een hoofdtrainer voor het seizoen 2019/2020. De huidige coach Dennis Kroes heeft deze week aan de technische commissie en selectiespelers laten weten zijn aflopende contract niet te verlengen. De club was graag wel verder gegaan met hem.

Dennis is bezig aan zijn eerste jaar op sportpark Hogehoek. Hij kwam afgelopen zomer over van Berghem Sport en volgde Patrick Nabuurs op. Zijn ambitie reikt echt verder dan de vijfde klasse. Zo hoopt Dennis in de nabije toekomst de trainerscursus UEFA-A te volgen en assistent-trainer te worden in de top van het amateurvoetbal.

Voordat De Zwaluw en Dennis in de zomer afscheid van elkaar nemen, gaat de blik samen op de tweede seizoenshelft. Voor ons vlaggenschip is er namelijk nog genoeg te winnen. Ondanks de matige reeks voor de winterstop is De Zwaluw nog kansrijk voor promotie naar de vierde klasse.

Op de achtergrond gaat de technische commissie van De Zwaluw aan het werk met de zoektocht naar een nieuwe trainer. Trainers die interesse hebben, kunnen contact opnemen met Celine van Bergen: 0622167518.

« ga terug
Spar Boere Hoofdsponsor Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie Security Art Kersten Assurantiƫn Evelien Atlantic Power