Kom kijken naar de wedstrijd van het jaar voor de JO17-1

Jeugd — Gepubliceerd op 14 december 2018 10:10 door Anne Menting

Aanstaande zaterdag 15 december is de kampioenswedstrijd van de JO17-1 om 14.00 uur thuis tegen ST Excellent/SVS/Westerbeekse Boys JO17-2G. Wij staan op dit moment op de eerste plaats en de nummer 2, ST Fiducia/Elsendorp JO17-1 had lange tijd een wedstrijd minder gespeeld. Afgelopen woensdag hebben zij deze wedstrijd gespeeld tegen SV DWSH’18 JO17-1. Deze wedstrijd hebben zij verloren, waardoor wij 3 punten los staan van de nummer 2.

Supporters

Nu ligt het kampioenschap in onze eigen handen. Zij hebben een beter doelsaldo, verschil van 1. Dus onze opdracht is het winnen van de wedstrijd om zeker te zijn van het kampioenschap!

Dus hierbij een oproep om de JO17-1 zaterdagmiddag aan te komen moedigen voor het kampioenschap. En vergeet niet toeters, spandoeken, sjaals mee te nemen!

Tot zaterdag.

Groetjes,
Max Visser

Security Art Spar Boere Kapsalon Annemarie Evelien Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Hoofdsponsor Van Neerven Sport Atlantic Power