Kick-Off seizoen 21/22 met afscheidswedstrijd

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 25 september 2021 09:50 door Anne Menting

Aanstaande zondag is het zover: De Kick-Off voor het seizoen 2021/2022! Normaal speelt De Zwaluw 1 op deze dag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dit jaar staat de wedstrijd tussen De Zwaluw 1 en een Zwaluw All Star team op het programma. Deze afscheidswedstrijd staat in het teken van voormalig Zwaluw 1-spelers Merijn Elbers, Jarno Kosman, Charl Prijs, Boyd van Sambeek en Stijn Jansen. In hun zelf samengestelde All Star team gaan ze om 14.30 uur aftrappen voor een duel van tweemaal 30 minuten.

Naast voetbal is er nog meer te beleven op ons sportpark voor leden, supporters en sponsoren. Kinderen kunnen zich uitleven op springkussens en vanaf 16.00 uur kunnen we ons allemaal uitleven bij de frietwagen. Na de wedstrijd wacht er nog een verrassing en is iedereen welkom om eindelijk weer samen een feestje te vieren en het seizoen feestelijk openen. 

Ook De Zwaluw 2 (tegen Heijen 2) en De Zwaluw 4 (tegen Vitesse'08 5) spelen op ons sportpark. Zowel de Zwaluw 5 (tegen VCA 4) als De Zwaluw 6 (tegen VCA 3) gaan op bezoek in St. Agatha. De Zwaluw VR1 is vrij door een aangevraagde baaldag van Achates VR1. Deze wedstrijd wordt later ingehaald.

Bekijk hier de selecties.

« ga terug
Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn Spar Boere Van Neerven Sport Autoservice VDB Evelien Aben Reclame Cuijk