Kick Off op zondag 23 september

Algemeen — Gepubliceerd op 17 september 2018 19:45 door Willem Bardoel

Op zondag 23 september vind weer onze traditionele seizoensopening plaats met de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen VV Holthees-Smakt 1. Onder begeleiding van onze jongste jeugd zullen de teams het veld betreden voor deze eerste competitiewedstrijd. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal het nieuw shirt van De Zwaluw 1 gepresenteerd worden met daarop de nieuwe hoofdsponsoren.

In de rust zal het Dameselftal gehuldigd worden voor het behaalde kampioenschap van afgelopen seizoen. Voor de kinderen zal er een springkussen zijn. Graag willen wij alle leden, supporters en sponsoren uitnodigen om op 23 september naar het sportpark te komen om samen het seizoen te openen en De Zwaluw 1 aan te moedigen.

Tot Zondag 23 September!!

Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Kombi Bouwmaterialen Autoservice VDB Security Art Atlantic Power Van Neerven Sport Spar Boere Kapsalon Annemarie Kersten Assurantiƫn