Kick-off op zondag 22 september

Algemeen, Senioren, Jeugd — Gepubliceerd op 19 september 2019 22:15 door Anne Menting

Op zondag 22 september vindt weer onze traditionele seizoen-opening plaats met de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen de kampioen van vorig seizoen SCV’58. Voor ons eerste elftal de eerste wedstrijd in de vierde klasse na de promotie van vorig seizoen. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen de teams die vorig jaar nog streden om het kampioenschap in de vijfde klasse.

Op deze dag worden ook de team-foto’s en de spelers-foto’s gemaakt van de jeugdteams en seniorenteams. Dus het beloofd een gezellige drukte te worden op ons sportpark met mooi weer. Voor de kinderen zal er een luchtkussen aanwezig zijn. Graag willen wij alle leden, supporters en sponsoren uitnodigen om op 22 september naar het sportpark te komen om samen het seizoen te openen en De Zwaluw 1 aan te moedigen.

Tot zondag 22 september!

Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kersten Assurantiƫn Spar Boere Autoservice VDB Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie Security Art Kombi Bouwmaterialen Van Alem Fotografie Atlantic Power Evelien