Kantine open op kermiszaterdag

Algemeen — Gepubliceerd op 04 oktober 2018 13:00 door Dominique Pichel

Ook bij De Zwaluw maken we ons op voor de Oeffeltse kermis. In ons dorp is het vanaf vrijdag vijf dagen lang feest. Daar doen we graag aan mee. Donderdagavond na de training zijn de inleidende beschietingen; zo is er dan ook weer (onder meer) bock bier op de tap verkrijgbaar. Maar in het weekend gaan we pas echt los. 

Op kermiszaterdag is de kantine open. Een jaarlijkse tafereel inmiddels, al een decennia oud. Ingevoerd door Das A-team 2007/08 namelijk. Waar de mannen van deze ploeg in de eerste jaren nog een training belegden, genieten zij (allemaal bijna eind twintigers en begin dertigers nu) sinds de laatste edities vooral en alleen van de derde helft.

En dat doen ze niet alleen met hun (oud-)teamgenoten. Want ook andere belangstellenden zijn welkom in ons clubhuis om de tweede kermisdag in te luiden. Zo sloten de laatste jaren veel jongens aan die na het seizoen 07/08 ook in de A-jeugd hebben gezeten. Een gezellige boel zal dat ook dit jaar wel weer opleveren.

Dat verwachten we ook een dag later, op kermiszondag. Dan spelen alle senioren hun partijtje, menig team met een (zelfgeregeld) ontbijt/lunch vooraf, om na afloop samen te komen in de kantine en een enkel drankje te doen. Wees ook op deze dag welkom.

« ga terug
Security Art Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Alem Fotografie Evelien Spar Boere Kersten Assurantiƫn Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Atlantic Power Autoservice VDB Kapsalon Annemarie