Kans op revanche in tweede bekerduel

Algemeen — Gepubliceerd op 06 september 2019 08:45 door Willem Bardoel

De tweede speelronde van de districtsbeker (Zuid 2) staat voor de deur. Zowel bij de jeugd als de senioren heeft De Zwaluw meerdere teams afgevaardigd. Ons eerste elftal begon vorige week niet goed aan het toernooi, met een 2-0 nederlaag in Blitterswijck bij BVV'27, dat dit seizoen ook uitkomt in de vierde klasse, alleen dan in een andere regio.

Zeven dagen na het eerste officiële duel van het seizoen krijgt het elftal van trainer Frans van Deinsen de kans op revanche, thuis tegen derdeklasser (!) Melderslo. De Zwaluw 2 moet ook herstel laten zien, na het verlies op eigen veld tegen Heijen 2 (2-3). De mannen van Henri Lamers gaan op bezoek bij FC Uden 3.

De Zwaluw 4 ligt wél op koers voor het bereiken van de knock-outfase. Het team van leider Bert Franssen versloeg afgelopen zondag Olympia'18 7 en staat nu voor het duel bij Volharding 6. De vrouwen, die vorige week onderuit gingen tegen SV Venray (0-4), reizen zondag af naar sportpark De Berkte voor de derby tegen Hapse Boys.

Bekijk hier het gehele wedstrijdprogramma en de bijbehorende selecties.

« ga terug
Spar Boere Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Kombi Bouwmaterialen Security Art Van Neerven Sport Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Van Alem Fotografie Atlantic Power