Kan De Zwaluw zich dit weekeinde revancheren?

Algemeen, Senioren — Gepubliceerd op 03 november 2018 00:40 door Anne Menting

Waar De Zwaluw vorige week faalde tegen Menos, zal het elftal van Dennis Kroes zich deze week moeten herstellen om haar positie in de top van de vijfde klasse te behouden. Deze week zal ons eerste elftal de grasmat op de Hogehoek betreden om het op te nemen tegen SV DWSH'18 1. De bezoekers zullen ongetwijfeld hoop hebben op een goede afloop, maar De Zwaluw 1 is erop gebrand zich weer te bewijzen. 

Fragment uit de wedstrijd tegen RKKSV. Bron: Ed van Alem

De Zwaluw 2 hoopt deze speelronde de drie punten te veroveren op bezoek bij Constantia 2. Ons derde elftal speelt een uitwedstrijd en neemt het op tegen GVV'57 4, de nummer twee uit de zesde klasse. Ook De Zwaluw 4 zal dit weekend onze grasmat betreden, tegen het derde elftal van VV Heijen. De Zwaluw 5 krijgt de heren van Toxandria 3 op bezoek. De Zwaluw VR1 spelen ook een thuiswedstrijd tegen de dames van VV Sambeek. De Zwaluw Vet ontvangen de mannen van VIOS'38. 

Klik hier voor de selecties van dit weekeinde

« ga terug
Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Atlantic Power Autoservice VDB Security Art Spar Boere Kapsalon Annemarie Van Alem Fotografie