Kampioenskraker voor De Zwaluw 3

Senioren — Gepubliceerd op 11 mei 2019 10:55 door Willem Bardoel

Dit voetbalweekend staat er met name voor 't Derd een belangrijk duel gepland. De kans is groot dat de wedstrijd tegen titelconcurrent GVV'57 4 gaat bepalen wie er kampioen gaat worden. Hoewel De Zwaluw 3 bovenaan staat, heeft GVV'57 de beste papieren omdat zij twee verliespunten minder hebben. Een zege lijkt daarom noodzakelijk voor de Blauwwitten om uiteindelijk aan het langste eind te trekken.

Een goede eindsprint van De Zwaluw 1 is vereist, om nog kans te maken op de nacompetitie. De derde plek licht nog binnen handbereik, maar een hogere klassering is niet meer mogelijk. Ook in de derde periode heeft De Zwaluw nog kansen. Daarin staat het tweede, op vier punten van VIOS'38. De Beugenaren hebben nog een erg lastig programma (Elsendorp, GVV'57 en De Zwaluw).

De overige wedstrijden op zondag zijn De Zwaluw 2 - Constantia 2, Heijen 3 - De Zwaluw 4, Toxandria 3 - DE Zwaluw 5 en Sambeek VR1 - De Zwaluw VR1. Daarnaast zijn er ook doordeweekse wedstrijden: De Zwaluw VR1 - Olympia'18 VR2 (dinsdag) en De Zwaluw 4 - HRC'27 2.

Bekijk hier de selecties voor deze wedstrijden.

Spar Boere Hoofdsponsor Evelien Atlantic Power Van Alem Fotografie Security Art Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kapsalon Annemarie