Jubilarissen en verenigingsman gehuldigd

Algemeen — Gepubliceerd op 08 januari 2018 19:20 door Willem Bardoel

Ieder jaar begint traditioneel met de nieuwjaarsreceptie van De Zwaluw. Onder genot van een biertje en een oliebol wordt elkaar het beste gewenst voor het nieuwe jaar. Maar zeker net zo belangrijk is dat verschillende leden en vrijwilligers in het zonnetje gezet worden.

Gerry Fransen (40 jaar), Jan van Gelder, Joop Artz en Rini van Lanen (allen 50 jaar) werden door voorzitter Peter Coenen gehuldigd voor hun jubileum. Ook werd de unieke, alleen Tien Manders heeft er ook een, Gouden Zwaluwspeld uitgereikt aan Bert de Haas. Hij is namelijk 70 jaar lid van onze voetbalclub. Al die jaren is Bert betrokken geweest bij de club in diverse rollen: "Als speler, (jeugd)leider en klusjesman.

Bert en zijn vrouw Bets zijn erg trots met deze onderscheiding: "Wij willen je nogmaals bedanken voor de mooie woorden bij de huldiging gisteren. We genieten er nog van na. Bedankt voor de mooie bos bloemen maar vooral ook voor de prachtige gouden speld. Daar is Bert erg trots op. Wij willen verder iedereen bedanken voor de felicitaties en vonden het een leuke middag in de Zwaluwkantine!"

De andere hoofdrol deze middag was weggelegd voor Geert Haerkens. Hij is al sinds 2004 een zeer betrouwbare factor bij de voetbaldames in de rol als leider en grensrechter. Daarmee heeft hij de prijs van verenigingsman van het jaar dik verdiend!

Van Alem Fotografie Evelien Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Security Art Atlantic Power Kapsalon Annemarie Spar Boere Hoofdsponsor