JO17-1 Winterkampioen!

Jeugd — Gepubliceerd op 19 december 2018 18:00 door Anne Menting

Afgelopen zaterdag 15 december 2018 hadden we de kampioenswedstrijd. We hadden spanning voordat de wedstrijd begon, maar dat ging snel over. De wedstrijd begon om 14.00 uur op het hoofdveld. Er was veel publiek op de tribune en 'allez les Bleus' werd gezongen. Bij elke goal die viel werd de muziek hard gezet, soms waren ze een beetje laat, maar het ging ook in rap tempo die goals.

We begonnen goed aan de wedstrijd en we hadden heel veel kansen, waar er velen hadden mogen ingaan. Na 22 minuten kwamen we op 1-0 door Rainer. Daarna nog even voetballen, maar uiteindelijk viel de bevrijdende 2-0 na 31 minuten door Rainer. Net voor rust maakt onze aanvoerder Jesse, de 3-0. We kregen in de rust thee en een bespreking van onze trainer Rick.

In de tweede helft waren de reserves Ralph, Wout en Max. Ralph kreeg uiteindelijk nog ruim 30 minuten speeltijd. Na 10 minuten spelen in de tweede helft kwamen we op 4-0. 4 minuten na de 4-0 werd het 5-0. Dus zouden we er nog 5 mogen maken voor de dubbele cijfers. En daadwerkelijk kwam daar de 6-0 aan na 20 minuten spelen in de tweede helft. Na 33 minuten spelen kwam de 7-0 op het scorebord te staan. Voor de wissel werd de 8-0 gemaakt, 10 minuten voor het einde kwam Wout in het veld. Hij maakte zijn rentree. Hij kreeg van uitblinker Jesse de aanvoerdersband. En Wout gaf nog een assist op Stijn en dat was de 9-0. Wout scoorde zelf ook nog bijna.

En na 80 minuten voetballen floot de scheids af en sprintten we het veld op en schudden handjes en daarna begonnen we te springen en zingen: kampioenen, kampioenen. In de kantine zat iedereen en toen kregen we drinken en friet met snacks. In de kantine was muziek aangezet en we genoten van ons kampioenschap. Een verdiend kampioenschap!

Groetjes, Max

Tekst: Max Visser

Security Art Atlantic Power Hoofdsponsor Van Alem Fotografie Van Neerven Sport Kersten Assurantiƫn Evelien Spar Boere Kapsalon Annemarie