Jeugdzaalvoetbaltoernooi op vrijdag 29 december

Jeugd — Gepubliceerd op 13 december 2017 14:35 door Willem Bardoel

Het is nog ruim zes weken totdat het 2018 is. Dat houdt in dat het jaarlijkse jeugdzaalvoetbaltoernooi weer dichterbij komt. Dit jaar zal het toernooi niet op ‘derde kerstdag’ plaatsvinden, maar op vrijdag 29 december. Op deze laatste vrijdag van het jaar wordt het kalenderjaar 2017 op een sportieve manier afgesloten.

De jeugd van De Zwaluw zal onderling, per leeftijdscategorie, een gemixt toernooi gaan spelen in sporthal Meercamp in Oeffelt. In tegenstelling tot voorgaande jaren valt er nu weer een grote wisselbeker te winnen voor de jeugdelftallen.

Evenals vorig jaar, heeft de organisatie ervoor gekozen dat alle jeugdspelers automatisch worden ingedeeld. Dit betekent dat wanneer een speler of speelster is verhinderd, dit doorgegeven moet worden aan de organisatie per email.Ook vrijwilligers die als scheidsrechter of coach willen helpen, kunnen zich via dit emailadres aanmelden. Ook kunnen zij zich opgeven bij Henri Piek of Stijn Jansen. Jeugdleiders die willen deelnemen aan het mixtoernooi met de A-jeugd kunnen zich ook opgeven bij Henri Piek of Stijn Jansen.

« ga terug
Kersten Assurantiƫn Van Alem Fotografie Kapsalon Annemarie Security Art Spar Boere Evelien Van Neerven Sport Atlantic Power Hoofdsponsor