Jeugdige aanwinsten voor selectie De Zwaluw

Senioren — Gepubliceerd op 27 april 2021 10:10 door Anne Menting

Voetbalclub De Zwaluw uit Oeffelt heeft twee jeugdexponenten teruggehaald naar sportpark De Hogehoek. Jesse van Raaphorst en Tom Willems hebben De Zwaluw al op jonge leeftijd verlaten om hun talenten respectievelijk bij Vitesse’08 en Olympia’18 te vertonen. Komend seizoen bewandelen ze de omgekeerde weg.

Tom, 2e jaars student Bouwkunde, speelt momenteel bij de O19 van Olympia’18 in Boxmeer. De van origine aanvaller kan in elke linie spelen.

Jesse, 2e jaars student Sport en Beweging, speelt momenteel bij de O19 van Vitesse’08 in Gennep. Hier is hij aanvoerder en traint hij mee met de 1e selectie. Jesse is trainer van de O11 van De Zwaluw.

Samen met de van O19 afkomstige spelers, Niels Coenen, Sal Langerak en Stijn Maassen, kan De Zwaluw vijf ‘jonkies’ toevoegen aan de selectie.

JessevanRaaphorst-TomWillems-NieuweAanwinstenDeZwaluw

Aanvoerder Harm Thielen en trainer Michel van de Venn verwelkomen Jesse van Raaphorst en Tom Willems met een lidmaatschap bij supportersvereniging ‘Les Bleus’ en overhandigen de daarbij behorende supporterssjaal.

Kersten Assurantiƫn Van Neerven Sport Kombi Bouwmaterialen Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Autoservice VDB Van Alem Fotografie Security Art Atlantic Power Evelien Kapsalon Annemarie Spar Boere