Jeugd-samenwerkingsplan gereed

— Gepubliceerd op 22 september 2022 00:00 door Tim Hendriks

Na een gedegen en zeer goed doordachte periode van enkele jaren is het dan zover dat de enkele jaren geleden ingestelde stuurgroep het eindresultaat aan de beide voorzitters overhandigde.

Het samengaan van de jeugdafdelingen van Hapse Boys uit Haps en de Zwaluw uit Oeffelt is een feit en daarmee komt het werk van de stuurgroep ten einde. Alle teams zijn inmiddels als combiteam begonnen aan het nieuwe seizoen. De jeugdbesturen van beide verenigingen vergaderen samen en bij het begin van het volgende seizoen 2023-2024 gaan we bij de jeugd verder als één gezamenlijke jeugdafdeling.

Beide verenigingen kwamen enkele jaren geleden tot de conclusie dat het noodzakelijk was om de samenwerking te zoeken met een andere voetbalvereniging om zo een volwaardige jeugdafdeling te behouden waar er prestatief maar ook recreatief gevoetbald zou kunnen worden. Na een jaar waarin er met twee O15-teams een pilot gedraaid werd is er daarna doorgezet om verdere samenwerking gestalte te geven. De lessen die er geleerd waren uit de pilot waren in die jaren van voorbereiding erg waardevol. De stuurgroep bestond uit en Robèrt Meijer, Jacky van der Poel en Pascal Adriaans van Hapse Boys en Coos Elbers, Janneke Fransen en Merijn Elbers van De Zwaluw  

Op de foto de uitreiking van het eindresultaat in boekvorm door de stuurgroep aan de beide voorzitters Corné Tak van Hapse Boys en Bas van den Boom van de Zwaluw.

« ga terug
Evelien Autoservice VDB Spar Boere Kersten Assurantiƫn Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Van Neerven Sport Aben Reclame Cuijk Kapsalon Annemarie