Jens Hermens over zijn ervaring als pupil van de week

Algemeen, Pupil van de Week — Gepubliceerd op 08 november 2018 09:50 door Anne Menting

Na zich een week lang verheugd te hebben was Jens afgelopen zondag onze pupil van de week. Zijn voorspelling, dat De Zwaluw 1 de drie punten zou pakken, kwam uit. De overwinning van ons eerste elftal tegen SV DWSH'18 was niet het enige dat bij heeft gedragen aan de top dag van Jens. Hieronder lees je het verslag, met foto's, over zijn ervaring als onze pupil van de week: 

Jens, pupil van de week

Zondag 4 november mocht ik pupil van de week zijn. Ik verheugde me er al de hele week op. 

Ik mocht bij de hele voorbereiding voor de wedstrijd van het 1e elftal zijn. Mee eten, bij de wedstrijdbespreking aanwezig zijn, mee gedaan met de warming-up, op goal schieten met de keepers, met het team het veld oplopen en in de dug-out gezeten tijdens de wedstrijd. Tijdens de rust heb ik heerlijk gesmuld van het broodje hamburger wat voor mij klaarstond. 

Ook sta ik met een paar spelers op de foto, natuurlijk ook met mijn favoriete speler, Merijn Elbers. Het was extra leuk dat Merijn een goal gemaakt heeft. 

Ik heb een bal gekregen met alle handtekeningen van de spelers erop en een cool t-sjirt. Zoals ik voorspeld had, won De Zwaluw de wedstrijd, dat was ook vet cool.

Alles bij elkaar heb ik een heerlijke dag gehad als pupil van de week.  

Bedankt voor alles, groetjes Jens

 Jens-Hermens-Pupil

Jens-Hermens-Lokaal

Jens-Hermens-Warming-Up

Jens-Hermens-penalty

Jens-Hermens-Vooraf

Jens-Hermens-Dug-out

 

Jens-Hermens-Merijn-Elbers

« ga terug
Atlantic Power Evelien Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie Spar Boere Autoservice VDB Van Alem Fotografie Security Art Van Neerven Sport Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.