Indeling en speelschema zaalvoetbaltoernooi

Jeugd — Gepubliceerd op 24 december 2018 11:10 door Willem Bardoel

Aankomende donderdag, 27 december, vindt weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi plaats. Van 09:00 tot ongeveer 20:00 zullen alle jeugdelftallen, per leeftijdscategorie, in gemixte teams strijden om een grote wisselbeker. Graag willen we vragen om een kwartier voor aanvang van je eerste wedstrijd aanwezig te zijn zodat we het wedstrijdschema kunnen aanhouden.

Vrijwilligers worden nog gezocht, net als jeugdleiders die mee willen voetballen. Zij kunnen zich aanmelden bij Stijn Jansen. Tot donderdag, wij hebben er zin in!

Hier vind je de teamindeling en het speelschema.

Met sportieve groet,

De organisatie

Kombi Bouwmaterialen Van Neerven Sport Spar Boere Atlantic Power Kersten Assurantiƫn Security Art Kapsalon Annemarie Autoservice VDB Evelien Van Alem Fotografie Bouwbedrijf Kerstens V.O.F.