Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Algemeen, Senioren, Jeugd — Gepubliceerd op 26 januari 2019 16:00 door Willem Bardoel

Het is alweer enige jaren geleden dat de Veteranen van De Zwaluw het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. In 2019 gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. 

Zondag 2 juni 2019, het eerste weekend na de reguliere competities, zal op ons sportpark gestreden gaan worden tussen de diverse buurten. Zullen we buurten zoals Bealbra, Molido, de Eurokleppers, de Vijfhoek en FC Achterhoek net als vroeger weer zien strijden voor de winst?

Het zal een 7-tegen-7 toernooi gaan worden, waarbij gezelligheid voorop zal staan. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie gelegenheid om samen met je buurtgenoten sportief bezig te zijn of wellicht nog kennis met ze te maken. Zowel dames als heren, vanaf 16 jaar, mogen deelnemen. Ook de mindere voetbalgoden worden van harte uitgenodigd om mee te gaan doen. Woon je niet meer in Oeffelt, geen probleem. Je kunt dan meedoen met de buurt waar je voor het laatst hebt gewoond.

Wij hebben er nu al zin in. Jullie ook?? Mobiliseer dan je buurt.

Binnenkort volgt verdere informatie vanuit de organisatie. Wil je jezelf al aanmelden als buurtregelaar of heb je vragen stuur ons dan een bericht. buurtvoetbaloeffelt@ziggo.nl

Sportieve groeten,

Kenneth, Kars en Frank

Namens ‘de Veteranen’

« ga terug
Van Alem Fotografie Atlantic Power Security Art Van Neerven Sport Evelien Hoofdsponsor Spar Boere Kersten Assurantiƫn Kapsalon Annemarie