Het buurtvoetbaltoernooi is weer terug!

Algemeen, Senioren, Jeugd — Gepubliceerd op 26 maart 2019 21:05 door Willem Bardoel

Het is alweer enige jaren geleden dat de veteranen van onze club het buurtvoetbaltoernooi organiseerden. Dit jaar gaan de mannen van ‘de Vets’ dit toernooi nieuw leven inblazen. Om precies te zijn op zondag 2 juni, het eerste weekend na de reguliere competities. Dan zal op ons sportpark gestreden worden tussen de diverse buurten.

Zullen we buurten zoals Bealbra, Molido, de Eurokleppers, de Vijfhoek en FC Achterhoek net als vroeger weer zien strijden voor de winst?

Het wordt een toernooi voor 7-tegen-7, waarbij gezelligheid voorop zal staan. Dit is een mooie gelegenheid om samen met je buurtgenoten sportief bezig te zijn of wellicht nog kennis met ze te maken. Zowel vrouwen als mannen (vanaf 16 jaar) mogen deelnemen. Ook de mindere voetbalgoden zijn van harte uitgenodigd.

Woon je niet meer in Oeffelt, geen probleem. Je kunt dan meedoen met de buurt waar je voor het laatst hebt gewoond. Wij hebben er nu al zin in. Jullie ook? Mobiliseer dan de buurt. Meld jezelf aan als buurtregelaar via buurtvoetbaloeffelt@ziggo.nl.

Sportieve groeten,
Kenneth, Kars en Frank
Namens ‘de Veteranen’

Atlantic Power Kombi Bouwmaterialen Kersten Assurantiƫn Evelien Bouwbedrijf Kerstens V.O.F. Kapsalon Annemarie Van Neerven Sport Security Art Autoservice VDB Van Alem Fotografie Spar Boere